Verrast Martinez met vervanger van Lukaku bij de Rode Duivels?

Verrast Martinez met vervanger van Lukaku bij de Rode Duivels?

30-10-2021 20:45
8

In de laatste WK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland (13/11) en Wales (16/11) krijgen we hoogstwaarschijnlijk geen Romelu Lukaku te zien bij de Rode Duivels. Roberto Martinez moet dus op zoek naar oplossingen. Verrast hij bij de nationale ploeg?

De meest logische vervanger voor Lukaku in die wedstrijden is Michy Batshuayi, die al jaren back-up is van Lukaku bij de Rode Duivels. De spits heeft het echter bijzonder moeilijk om te overtuigen bij Besiktas en lijkt ook niet meer in de bovenste schuif van Martinez te zitten.

Daarnaast is er nog Charles De Ketelaere, die bij Club Brugge in de spits speelt en onlangs overtuigde bij de Rode Duivels door te scoren tegen Italië. Dan is er ook nog Christian Benteke, maar die zat voor de Final Four van de Nations League zelfs niet in de selectie.

Bij Het Nieuwsblad ziet men ook nog een opvallende andere optie: Divock Origi. De spits mocht dit seizoen nog maar drie keer meedoen bij Liverpool FC, maar was wel telkens beslissend. Ook afgelopen weekend toonde hij zich nog met een wereldgoal in de EFL Cup. Het zou alleszins een opvallende comeback zijn voor Origi, die zijn laatste interland voor de Rode Duivels iets meer dan één jaar geleden speelde.