Antwerp en Priske krijgen bijzonder goed nieuws te horen over Haroun

Antwerp en Priske krijgen bijzonder goed nieuws te horen over Haroun

30-10-2021 21:16
3

Royal Antwerp FC werd deze week uitgeschakeld in de Croky Cup en blijft het moeilijk hebben om echt helemaal te overtuigen. Brian Priske kan wat extra mankrachten goed gebruiken. Onder andere Faris Haroun kan hem helpen, al blijft het wachten op zijn echte comeback.

De inmiddels 36-jarige kapitein van Antwerp blijft sukkelen met blessures en is er tegen Cercle Brugge opnieuw niet bij. De middenvelder heeft al sinds januari last aan de kuit, dat hem tot vandaag blijft achtervolgen. Al valt er vanuit zijn entourage goed nieuws te rapen.

Zo geeft oom/makelaar Sidi Haroun aan dat de blessureproblemen van de middenvelder bijna voorbij zijn. Haroun trainde de voorbije maand zo goed als alles mee, maar kreeg daarna weer wat last. "Daardoor kon hij een beetje extra rust gebruiken", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Volgens Sidi Haroun zal de middenvelder er snel weer staan én Antwerp kunnen helpen. "Ik denk dat hij vanaf volgende week weer selecteerbaar is. Het komt allemaal wel in orde, maar er wordt niks geforceerd", geeft hij aan.