'AC Milan wil City en PSG te slim af zijn en gaat vol voor contractverlenging'

'AC Milan wil City en PSG te slim af zijn en gaat vol voor contractverlenging'

30-10-2021 11:36
6

AC Milan is in verregaande onderhandeling met Theo Hernández over een nieuw contract, weet Italiaanse journalist Daniele Longo. Hernández zou ook op de radar van Manchester City en Paris Saint-Germain staan.

Hernández beschikt momenteel over een contract dat tot medio 2024 loop in Milaan. Zijn club wil de verbintenis openbreken en met twee jaar verlengen. Hoewel Hernández dus kan rekenen op interesse van de Europese top, lijkt de Frans international open te staan voor een nieuw contract bij Milan.

I Rossoneri willen haast maken met het nieuwe Hernández-contract, vanwege de interesse van City en PSG. Milan en de verdediger hebben hun contacten geïntensiveerd. Als Hernández zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis, kan hij rekenen op flink meer salaris. Momenteel verdient hij jaarlijks 1,5 miljoen euro plus bonussen. De verwachting is dat Milan vier miljoen met bonussen zal moeten bieden om Hernández bij te laten tekenen.

Ruim twee jaar geleden ging de 24-jarige linkspoot van Real Madrid naar Milan. Bij die overgang was een transfersom van ruim 21 miljoen euro gemoeid. In Milaan is Hernández uitgegroeid tot één van de steunpilaren.