Klauss heeft boodschap voor Standard-fans: Dat is zeker niet zo

Klauss heeft boodschap voor Standard-fans: "Dat is zeker niet zo"

29-10-2021 13:45
1

Joao Klauss heeft al betere tijden gekend bij Standard. Tegen Moeskroen (0-1) scoorde hij zijn eerste goal in twee maanden, vanop de stip dan nog. De Braziliaan heeft het daar duidelijk moeilijk mee.

"Het doelpunt tegen Moeskroen deed enorm veel deugd", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg. "Dat ik de club aan de zege heb kunnen helpen, is ook een goede zaak. We moesten winnen om het vertrouwen wat terug te winnen, hopelijk is dit een eerste stap."

De fans zijn ten einde raad, maar ook de spelers hebben het moeilijk. "Misschien beseffen de mensen soms niet hoe verveeld wij zitten met de resultaten. Het is echt niet fijn om 's avonds terug naar huis te rijden na weer een nieuwe nederlaag. De volgende ochtend om acht uur staan we weer allemaal samen op de club, slechtgezind. Sommige fans denken dat het ons niks kan schelen, maar dat is zeker niet zo."

Standard speelt zaterdag in eigen huis tegen KV Kortrijk, de ex-club van coach Luka Elsner. De Luikenaars kunnen dus een heel gemotiveerde tegenstander verwachten.