Izquierdo is back on track bij Club Brugge: Hij is nog steeds maar 29 jaar

Izquierdo is back on track bij Club Brugge: "Hij is nog steeds maar 29 jaar"

José Izquierdo leek enkele maanden geleden afgeschreven voor het profvoetbal, maar Club Brugge en de Colombiaan zelf sloten een pact af om zichzelf te bewijzen. Sneller dan voorzien is ‘Joske’ weer fit genoeg om te voetballen, iets wat naar verluidt ook aan zichzelf ligt.

Club Brugge bood Izquierdo een volledige medische en fysieke screening aan plus een prestatiegericht contract, zonder verwachtingen. Amper twee maanden later is de Colombiaan zowaar weer voetballer. "Hij is weer een atleet, een sportman die elke dag voor zijn job leeft. Met een lichaam dat in balans is. Maar we zijn er nog niet: Jos heeft nog een hele weg te gaan. The challenge is on­going", vertelt Dévy Rigaux, recruitment manager, in Het Nieuwsblad.

Op zijn 29ste kan Izquierdo nog van grote waarde zijn van Club Brugge, als hij deze lijn kan verder trekken. "Een mooiere motivatie om verder te werken is er niet, toch? En ondertussen blijven wij hem dagelijks monitoren. Want Izquierdo is uiteindelijk nog maar steeds 29. Hij is ons nu al ongelofelijk dankbaar voor waar we hem gebracht hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie