Was uitstel van executie, maar wat heeft Barça er een teringzooi van gemaakt

"Was uitstel van executie, maar wat heeft Barça er een teringzooi van gemaakt"

29-10-2021 07:22
0

Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. begrijpen dat het krediet van Ronald Koeman een keer op was bij FC Barcelona, maar de twee ESPN-analisten snappen de timing van het ontslag van de Nederlander niet helemaal. Bruggink haalt hard uit richting de Spaanse grootmacht.

"Het was uitstel van executie, daar hebben we het al vaker over gehad", begint Bruggink aan de ESPN-tafel. "Ik snap überhaupt nooit waarom je een trainer meteen na een wedstrijd ontslaat. Dan zit je als club in de emotie, dat is het allerslechtste moment om dat te doen. Het is een grote strijd van ego's. Een goede verhouding tussen president Laporta en Koeman is er natuurlijk nooit geweest."

Kraay jr. denkt dat de verwachtingen bij Barcelona op dit moment wat te hoog zijn. "Niet zo lang geleden had Barcelona nog een voorhoede met Messi, Suárez en Neymar. Nu speelt Dest rechtsbuiten en Luuk de Jong komt erin..." Barcelona verloor woensdagavond met 1-0 van Rayo Vallecano. "Ze hebben gewoon voor de tijd gezegd: als hij ook verliest van Vallecano, dan gaat hij eruit. Dat hadden ze al besloten", aldus Kraay jr.

Het ontslag was niet te voorkomen, maar de slechte resultaten van de laatste tijd liggen niet alleen aan Koeman, zo is Bruggink duidelijk. "Barcelona... Wat een enorme teringzooi hebben die er van gemaakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie