Tienen verrast Cercle niet, Bruggelingen gaan met gemak naar volgende ronde

28-10-2021 21:48

Cercle Brugge bekert zonder enige moeite voort in de Croky Cup. In eigen huis was het te sterk voor KVK Tienen. Het werd 3-0.

Het verschil tussen Cercle Brugge en Tienen werd al snel duidelijk. De Bruggelingen namen de partij al snel in handen en kregen enkele goede kansen op het openingsdoelpunt. Dat kregen we echter pas na 33 minuten voetbal te zien.

Kevin Denkey kon de scoren openen en zag die net voor rust nog verdubbeld worden door Matondo. Voor Cercle Brugge was de volgende ronde dan ook zo goed als binnen.

Na de pauze nam Cercle de voet wat van het gaspedaal, maar was het balbezit nog steeds voor de Bruggelingen. Net zoals de doelpunten. Jeugdproduct Arne Cassaert kon zijn invalbeurt verzilveren met een doelpunt in de 64e minuut. Een 4-0 hing in de lucht, maar kwam er niet meer.