Izquierdo helemaal terug bij Club Brugge: Twijfels of hij kon blijven voetballen

Izquierdo helemaal terug bij Club Brugge: "Twijfels of hij kon blijven voetballen"

José Izquierdo is weer helemaal terug bij Club Brugge. Tegen Deinze kreeg hij een basisplek én was hij goed voor een doelpunt. Opvallend, want voor de Colombiaan leek een echte comeback bij Blauw-Zwart nog moeilijk te gaan worden.

De inmiddels 29-jarige Colombiaan keerde deze zomer terug naar Club Brugge om na jarenlang blessureleed eindelijk weer wedstrijdfit te kunnen worden. Blauw-Zwart besloot ook om hem een contract aan te bieden, al waren er twijfels of Izquierdo ooit weer op het hoogste niveau zou kunnen spelen.

"Het is twee jaar geleden dat zijn lichaam nog zo'n belasting heeft gekend, dus het blijft een vraagteken hoe hij zal reageren als we hem een zwaardere workload zullen geven", geeft Philippe Clement aan bij Het Nieuwsblad. "Hij is vooral blij voor de kans die hij van Club heeft gekregen om opnieuw voetballer te worden. Want daar waren drie maanden geleden nog twijfels rond", klonk het.

Izquierdo lijkt inmiddels fysiek wel weer klaar te zijn en blijft hard werken om helemaal wedstrijd fit te geraken. Hij beseft echter als geen andere dat het snel fout kan gaan. "Al die blessures hebben mijn kijk op het leven veranderen. Ik ben alles op een andere manier beginnen benaderen. Wat er in het leven gebeurt, moet je gewoon accepteren", geeft hij aan.

Toch lijkt Izquierdo dit seizoen nog een rol te gaan spelen bij Club Brugge, misschien zelfs een belangrijke. “We gaan rustig bekijken wat de toekomst brengt", geeft Clement aan. "Maar als Jos zo verder doet, kan hij de ploeg nog aardig wat zaken bijbrengen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie