KAA Gent verbergt grote ambities niet: Hebben er de kern voor

KAA Gent verbergt grote ambities niet: "Hebben er de kern voor"

28-10-2021 20:45

De laatste weken zijn er weer flink wat lachende gezichten bij KAA Gent. De resultaten in de competitie zijn een pak beter, in Europa doen de Buffalo's het voorlopig goed en ook in de Croky Cup werd er vlot gewonnen. Bij Alessio Castro-Montes vergroot dat de ambities alleen maar.

Gent is nog actief in de drie competities en volgens Castro-Montes zullen de Buffalo's dat nog een tijdje doen. "We hebben zeker de kern om te blijven meedoen in die drie competities", zegt hij op de website van KAA Gent.

Voor flink wat topclubs is de Croky Cup eigenlijk een noodzakelijk kwaad, maar niet voor Castro-Montes. "De beker blijft ook de kortste weg naar Europa. Dus we willen er alles aan doen om op de drie fronten zo lang mogelijk mee te strijden", geeft hij aan.

Tegen Belisia kon Gent alvast overtuigen, ook al speelden de Buffalo's niet met de sterkst mogelijke elf. "Door onze brede kern konden we nog steeds een heel sterke ploeg zetten. En dat is enkel maar goed voor een trainer", weet Castro-Montes.