'Bayern gaat vijf jaar na recordtransfer Tolisso 41,5 miljoen euro verlies lijden

'Bayern gaat vijf jaar na recordtransfer Tolisso 41,5 miljoen euro verlies lijden

28-10-2021 20:30

Bayern München brak in 2017 nog zijn transferrecord voor Corentin Tolisso (rechts in beeld), maar dreigt 41,5 miljoen euro verlies te lijden op de 27-jarige Fransman. Het contract van de voormalige recordaankoop loopt na zijn vijfde seizoen af en lijkt niet verlengd te gaan worden.

Tolisso kwam in ruim vier jaar tijd tot 102 officiële Bayern-optredens, maar zijn bijdrage is mede door verschillende blessures steeds kleiner geworden. Zijn invalbeurt van een klein half uur tijdens de historische bekerblamage tegen Borussia Mönchengladbach (5-0) was pas zijn zesde optreden van het seizoen.

Tolisso is in de loop der jaren ook voorbijgestreefd op de lijst met recordaanwinsten, door Lucas Hernández (tachtig miljoen), Leroy Sané (45 miljoen) en Dayot Upamecano (42,5 miljoen). Zodra zijn contract afloopt, lijkt hij de clubs echter voor het uitkiezen te hebben. AS weet te melden dat Atlético Madrid hem aan de selectie wil toevoegen en volgens La Gazzetta dello Sport hebben ook Internazionale en Paris Saint-Germain de Fransman in het vizier.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie