Hattrickheld van KV Oostende: Het is inderdaad frustrerend

Hattrickheld van KV Oostende: "Het is inderdaad frustrerend"

28-10-2021 11:45

KV Oostende maakte dinsdag brandhout van amateurclub Onhaye. Marko Kvasina maakte drie goals in de 8-1 overwinning. De Oostenrijker hoopt op deze manier meer speelminuten te versieren. 

Kvasina maakte dit seizoen nog maar één goal in de competitie. Hij is dan ook vooral een invaller bij de kustploeg. "Iedereen die niet vaak speelt, wil kansen krijgen en ze ook grijpen – zoals afgelopen dinsdag, bijvoorbeeld. Het is inderdaad frustrerend om niet altijd te mogen spelen, maar het is de coach die beslist. Ik wil die negativiteit omzetten in positieve energie", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Kvasina vindt hoe dan ook dat hij KV Oostende kan helpen. "Als ik inval, heb ik wel het gevoel iets goed bij te brengen. Ik begrijp het best wel, hoor. Makhtar Gueye doet het als diepe spits met acht goals gewoonweg prima, de trainer heeft geen reden om hem te wisselen."

Kvasina tekende in de zomer van 2020 al bij KV Oostende, dat hem toen overnam van SV Mattersburg. Vorig seizoen was de targetman nog goed voor vijf doelpunten.