Biset (35) over avontuur bij Antwerp: Meteen een goed gevoel

Biset (35) over avontuur bij Antwerp: "Meteen een goed gevoel"

28-10-2021 11:15
2

Westerlo speelt donderdagavond thuis tegen Antwerp. Voor Maxime Biset (35) wordt dat een bijzondere match. Hij heeft voor beide teams gespeeld en is nu assistent bij Antwerp

Biset houdt zich er vooral bezig met de stilstaande fases. De samenwerking met Brian Priske loopt uitstekend. "Tijdens onze eerste gesprekken had ik meteen een goed gevoel", aldus Biset bij Gazet Van Antwerpen. "Hij is heel ambitieus, maar hanteert daarvoor een open, transparante en vooral positieve benadering, die naar horen zeggen haaks staat op de afgelopen jaren."

Bovendien kan Biset op deze manier veel bijleren als coach. "Ook het feit dat Brian een buitenlandse trainer is, was voor mij een trigger om tot zijn staf toe te treden. Naar het tactische toe kom je zo toch in aanraking met zaken die totaal anders zijn dan wij in onze trainerscursus hebben geleerd."

Biset speelde twee seizoenen bij Antwerp en dwong mee de promotie naar 1A af. Daarna speelde hij vier seizoenen bij Westerlo, maar daar liep zijn contract afgelopen zomer af.