Maes vertelt onthutsend verhaal over gedwongen vertrek bij Beerschot

Maes vertelt onthutsend verhaal over gedwongen vertrek bij Beerschot

27-10-2021 21:30
2

K. Beerschot V.A kent een bijzonder moeilijk seizoen en dreigt te gaan degraderen als het niet een pak beter loopt. Sportief loopt er flink wat mis, maar ook extra-sportief loopt niet alles van een leien dakje. Zo onthult Alexander Maes hoe hij moest vertrekken bij Beerschot.

De middenvelder van Lierse-Kempenzonen moest een jaar geleden vertrekken bij Beerschot. Maes houdt nog steeds een zure smaak over aan de manier waarop dat gebeurde. "Mijn contract werd eenzijdig verbroken", onthult hij bij Eleven Sports.

"Ik kreeg zes aangetekende brieven van de club. Dat ging over het niet naleven van de coronaregels, het besmeuren van de club… Ik sta recht in mijn schoenen en heb niets verkeerd gedaan. Maar bon, dat ligt achter mij. Ik denk dat Beerschot meer problemen heeft dan enkel het sportieve", geeft hij aan.

Het is niet de eerste keer dat Beerschot minder in het nieuws komt na verhalen van ex-spelers. Zo gaf ook Jorn Vancamp recent nog aan dat zijn afscheid bij Beerschot in mineur verliep en hij op een niet al te 'propere' manier werd buitengewerkt.