'Wat Bolat aan Lang (Club Brugge) toefluisterde hoort niet op een voetbalveld'

'Wat Bolat aan Lang (Club Brugge) toefluisterde hoort niet op een voetbalveld'

27-10-2021 21:00 Laatste update: 21:04
8

Noa Lang is de laatste weken meermaals in opspraak gekomen omwille van zijn gedrag. De Nederlander heeft het moeilijk om zijn emoties in bedwang te houden en toont dat ook op het veld. Onder meer tegen KAA Gent kreeg hij het even aan de stok met Sinan Bolat.

In het 6-1 verloren duel tegen Gent speelde Lang geen al te beste partij. Onder meer Bolat joeg hem op stang en sprak de Nederlander meermaals aan. Wat er gezegd werd, is niet bekend, maar volgens Het Laatste Nieuws was het alleszins niet al te fraai. 'De woorden die hij toen vanachter zijn hand in Langs oor fluisterde, horen niet op deze pagina en op een veld thuis', schrijft men bij het dagblad.

Lang zelf kwam er meteen na het duel ook op terug en plaatste een boodschap richting Bolat op zijn Instagram. 'Als je een grote meneer bent, laat de mensen daadwerkelijk weten wat je me hebt verteld. De waarheid zal altijd zegevieren. Moeders mag je ook erbuiten laten', schreef Lang. De Nederlander voegde er ook nog de hashtag #saynotoracism aan toe.

De Nederlander is alleszins wel vaker het mikpunt geworden van de tegenstanders. Zo werd hij in het duel tegen RSC Anderlecht nog meermaals uitgefloten en ook bekogeld door de Brusselse fans.