Wordt RSC Anderlecht grootste uitdager van Club Brugge? 'Wie anders?'

Wordt RSC Anderlecht grootste uitdager van Club Brugge? 'Wie anders?'

27-10-2021 20:08
25

We zijn een derde ver in de reguliere competitie en er kunnen dus al enkele conclusies gemaakt worden over de vooruitgang dit seizoen. Zo blijft het speculeren wie de titel zal pakken. Club Brugge is nog steeds één van de grote titelfavorieten, al lijkt ook RSC Anderlecht te mogen hopen.

Althans, dat vindt ex-Anderlechtrainer Ariël Jacobs. Club Brugge is voor voor velen nog de grote favoriet, maar volgens Jacobs kan ook Anderlecht dromen van een titel. Hij vindt paars-wit zelfs de enige mogelijke uitdager voor Club Brugge.

"Ik zie niet in wie Club anders het vuur aan de schenen zal leggen", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. Jacobs denkt ook dat Anderlecht er dichtbij zal zijn dit seizoen. "Met de Play-Offs en de vele verliespunten van Club in het achterhoofd blijft de kloof overbrugbaar", geeft hij aan.

De leider in onze competitie is op dit moment Union, met 25 punten na twaalf partijen. Club Brugge volgt op twee punten. RSC Anderlecht staat momenteel op een zesde plek in de stand. Het telt drie punten minder dan Club Brugge en vijf minder dan Union.