Update: Na Mönchengladbach en Arsenal denkt ook West Ham aan Lang'

Update: Na Mönchengladbach en Arsenal denkt ook West Ham aan Lang'

27-10-2021 08:45 Laatste update: 14:00
19

Club Brugge doet het goed in de Belgische competitie én in Europa, waardoor verschillende spelers nauwlettend in de gaten worden gehouden. Eén van hen is Noa Lang, die bij verschillende clubs op de radar staat. Nu wordt ook Borussia Mönchengladbach aan hem gelinkt.

Fussball News komt met de Duitse interesse op de proppen. Sinds zijn komst bij Club Brugge vorig jaar maakte Lang al veel indruk. Dit seizoen alleen al was de Nederlander goed voor drie doelpunten en vijf assists in de competitie. Het blijft echter niet beperkt tot de belangstelling van Mönchengladbach, want ook AC Milan en Arsenal FC worden genoemd.

Lang verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge tot 2025, terwijl zijn marktwaarde klom tot maar liefst 25 miljoen euro. Een vertrek uit het Jan Breydelstadion zou naar verluidt om en bij de veertig miljoen euro moeten opbrengen. Philippe Clement gaf het eerder al aan: het ziet er naar uit dat niet zomaar elke Europese club dat bedrag op tafel kan leggen.

Update: Ook West Ham zou Lang naar Engeland willen halen. Dat beweert de journalist Nicolò Schira. Ook hij stipt aan dat Club Brugge de jackpot wil voor de Nederlander.