Red Flames maatje te klein voor Noorwegen met derde plaats als gevolg

27-10-2021 09:00
1

Dinsdagavond speelden de Red Flames hun vierde kwalificatiewedstrijd voor het WK. In Noorwegen ging België met 4-0 onderuit en het zakt zo naar plaats drie in de stand.

Al na zeven minuten moest België achtervolgen en na een halfuur verdubbelde Noorwegen haar voorsprong. De Flames gingen met een 2-0-achterstand rusten in Noorwegen en ook in de tweede helft kon het niet echt een vuist ballen. Noorwegen kwam in minuut 68 en minuut 90 nog tot scoren.

In Groep F blijft Noorwegen leider met tien punten terwijl België naar de derde plaats zakt. Met zeven punten staat het vlak achter Polen, dat acht punten telt na vier wedstrijden. Op 25 november spelen de Flames thuis tegen Armenië en vijf dagen later staat Polen op het programma in Leuven.