Ngonge (ex-Club) 'in shock' na hakgoal, vader is realistisch: Ster is hij niet

Ngonge (ex-Club) 'in shock' na hakgoal, vader is realistisch: "Ster is hij niet"

Cyril Ngonge ging afgelopen zondag de hele wereld over. De FC Groningen-aanvaller scoorde tegen AZ met een scorpion kick. De voormalige jeugdspeler van Club Brugge is er nog steeds van onder de indruk, al houdt zijn vader hem met beide benen op de grond.

"Ik ben eigenlijk nog steeds in shock", zo reageert Ngonge in gesprek met ESPN. "Maar zeker wel blij om zo'n doelpunt te maken. Ik heb hem vaak teruggekeken en ben eerlijk gezegd wat moeilijk in slaap gevallen."

"Ik had helemaal niet verwacht dat de bal daar zou komen. In eerste instantie was het helemaal niet mijn bedoeling. In een split-second moet je een beslissing maken, maar hij was wel bewust. Dat durf ik wel te zeggen."

De vader van Ngonge trapt na het doelpunt van zijn zoon wat op de rem. "Het is goed voor zijn carrière, maar een ster is Cyril nu plots niet", zo laat hij weten in gesprek met Het Laatste Nieuws. Het duurde even voordat vader Ngonge in de gaten had wat zijn zoon had gedaan. "Pas achteraf kwam het besef: wat een uitzonderlijk doelpunt, zeg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie