Matig in Europa, ijzersterk in Italië: koploper Milan blijft winnen in Serie A

26-10-2021 22:54

AC Milan blijft maar winnen in de Serie A. De ploeg van trainer Stefano Pioli won dinsdagavond met 1-0 van Torino en blijft daarmee ongeslagen. Olivier Giroud kroonde zich tot matchwinner door het enige doelpunt van de avond te maken, terwijl Alexis Saelemaekers van begin tot einde mocht opdraven.

AC Milan - Torino 1-0
Milan kwam al na veertien minuten spelen op voorsprong tegen Torino. Giroud stond op de goede plek, nadat Rade Krunic een hoekschop met zijn hoofd verlengde. De Fransman tikte bij de tweede paal binnen. In de tweede helft kreeg Torino de nodige kansen om een gelijkmaker te forceren, maar dat lukte de uitploeg niet.

Milan blijft het met 28 punten uit 10 wedstrijden geweldig doen. Het moet wel afwachten of Napoli deze speelronde niet wint. De ploeg uit Napels kan op hetzelfde puntenaantal komen en heeft een beter doelsaldo.