‘Reden ontslag assistent van den Brom bekend, KRC Genk zoekt nieuwe T2’

‘Reden ontslag assistent van den Brom bekend, KRC Genk zoekt nieuwe T2’

25-10-2021 15:42 Laatste update: 26-10-2021 08:28
53

KRC Genk heeft afscheid genomen van assistent Dennis Haar, dat laat de club op de officiële kanalen weten. De 45-jarige Nederlander lijkt zo de dupe te worden van de slechte resultaten van de afgelopen weken.

‘KRC Genk heeft afscheid genomen van assistent-coach Dennis Haar. Voorlopig gaan Domenico Olivieri en Michel Ribeiro een meer prominente rol opnemen binnen de technische staf. De club gaat op zoek naar een geschikte vervanger om het trainersteam te versterken. Wij bedanken Dennis Haar voor zijn toewijding en wensen hem alle succes in de toekomst’, klinkt het statement op de webstek van KRC Genk.

Van haar laatste zeven wedstrijden heeft KRC Genk er maar liefst zes verloren. Enkel thuis tegen Seraing kon het nog winnen met 3-0. Woensdag speelt KRC Genk nog tegen Winkel Sport in de Croky Cup. Komende zondag wacht dan de verplaatsing naar Zulte Waregem. Er wordt gesproken van crisis bij de Limburgers en ook de positie van van den Brom wordt in vraag gesteld.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat de KRC Genk vragen had bij de specifieke bijdrage aan de sportieve werking van assistent Dennis Haar. Het klankbord van John van den Brom werd uiteindelijk ontslagen. KRC Genk is overigens op zoek naar een nieuwe T2 en denkt dat elke nieuwe wind kan helpen.