Breaking news

Pro League komt met statement na wangedrag: “Onaanvaardbaar crimineel gedrag”

Hollerbach liet sterkhouder Brüls uit selectie: 'conflict' versus Engelse week

Hollerbach liet sterkhouder Brüls uit selectie: 'conflict' versus "Engelse week"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 10:14ma 25-10-2021 om 10:14

Christian Brüls was zondagavond een opvallende afwezige bij Oud-Heverlee Leuven tegen Sint-Truiden. Normaal gezien is de ervaren middenvelder een belangrijke pion bij De Kanaries, maar voor de verplaatsing naar Den Dreef hield Bernd Hollerbach hem uit de selectie. Om de reden waarom deed de trainer behoorlijk schimmig.

Het Belang van Limburg had uit goede bron vernomen dat er afgelopen week een conflict plaats gevonden zou hebben tussen Hollerbach en Brüls. Hoe de vork precies aan de steel zit, wist de krant ook niet, maar daarom stelde het openlijk de vraag op de persconferentie van Hollerbach na afloop van de partij in Leuven. Die reageerde echter ontwijkend.

"Laat het mij houden op de Engelse week die eraan komt, waardoor ik moet roteren", antwoordde Hollerbach nogal laconiek op de vraag. Zijn vergezellende grijns én knipoog spraken echter boekdelen: hier is meer aan de hand. Het achterste van zijn tong liet de Duitser niet meer zien. "Ik wil hier alvast niet meer over kwijt."

Als je uiteindelijk een 4-1-nederlaag om de oren krijgt, komt de afwezigheid van een sterkhouder natuurlijk snel op je bord te liggen als trainer. Hollerbach was er evenwel niet van overtuigd dat een bijdrage van Brüls het verschil had gemaakt. "Het was achteraan dat we naïef waren", was hij streng voor zijn achterhoede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws