Clement verdedigt ontevreden Lang en richt het vizier op Antwerp

Clement verdedigt ontevreden Lang en richt het vizier op Antwerp

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 18:28zo 24-10-2021 om 18:28

Charles De Ketelaere en Noa Lang konden zondag niet overtuigen bij Royal Antwerp FC en dat zorgde voor de nodige frustraties. Lang liet zijn ongenoegen meermaals blijken, maar wordt verdedigd door zijn coach Philippe Clement.

Lang had het in de tweede helft even gehad met ploegmaat De Ketelaere toen die besloot om voor eigen succes te gaan. De foute keuze volgens Lang, die zijn ongenoegen liet blijken. Clement ziet daar echter geen problemen in. "Daar moet nu niet te veel op gefocust worden", vertelt bij bij Eleven Sports.

Volgens hem moet er misschien meer aandacht gebracht worden op het gedrag van enkele tegenstanders. "Dan kan ik ook over de andere kant zaken zeggen die elke week terugkomen, die ook belicht mogen worden. Over wat het dan gaat? Dat er spelers zijn die anderen dingen proberen aan te naaien", gaf Clement aan.

Clement vindt dan ook dat zijn spelers zeer gefocust voor de dag kwamen op de Bosuil. "Er is hier heel wat commotie geweest naast het veld. Er is veel geroepen en bij momenten zelfs met wat bier gegooid. En er heeft geen enkele speler van mij gereageerd. Ik denk dat dat veel belangrijker is", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws