Van Der Elst over speler van KRC Genk: Niet zoals vorig seizoen

Van Der Elst over speler van KRC Genk: "Niet zoals vorig seizoen"

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 13:15zo 24-10-2021 om 13:15

KRC Genk speelt zondagavond tegen KAA Gent. De Limburgers verloren vijf van hun laatste zes wedstrijden. Franky Van Der Elst ziet dat KRC Genk de juiste formule een beetje kwijt is. 

"Ze moeten bij Genk vooral zorgen dat ze wat geconcentreerder zijn en in aanvallend opzicht soms ook wat collectiever", aldus Van Der Elst bij De Zondag. "Misschien zit het wat in het DNA van deze groep, maar wedstrijden met een man meer nog helemaal uit handen ge-ven zoals in Eupen, mag een ploeg die voor de titel wil meedoen niet overkomen."

Verder stapelen de kleine problemen zich op. "Ook de stilstaande fasen zijn een probleem geworden. Daar is al wat aan gesleuteld door op hoekschop de verdedigende positie van Onuachu te veranderen, maar ik zou als eerste man ook een grotere speler zetten dan Heynen. Ik vind ook dat Thorstvedt nog niet liet zien wat hij vorig seizoen bracht. Het zijn allemaal kleine dingen die op een bepaald moment een probleem kunnen vormen."

Eerder deze week verloor KRC Genk nog met 3-0 van West Ham United. Het pakte opnieuw twee tegengoals op een stilstaande fase. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws