Nilis doet boekje open over zijn strijd tegen gokverslaving: Foute boel

Nilis doet boekje open over zijn strijd tegen gokverslaving: "Foute boel"

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 21:30za 23-10-2021 om 21:30

Arne Nilis, zoon van Luc Nilis, kwam de laatste jaren wel vaker in de media om het over zijn gokverslaving te hebben. Hij is niet de enige in de familie met dezelfde problemen. Zo onthult Luc Nilis nu ook dat hij het bijzonder moeilijk had met die verslaving.

"Wat ik heb meegemaakt, was foute boel", vertelt Nilis in Het Laatste Nieuws. De voormalige profvoetballer kampte jaren met het probleem en trok uiteindelijk naar Zuid-Afrika om af te kicken van zijn verslaving. "We waren met twintig in dat centrum", geeft hij aan.

Van die twintig waren er ook nog vijf extra Belgen, die Nilis natuurlijk ook kenden. "Ik arriveerde 's nachts, bij het ontbijt kwam er direct een kerel naar mij toe: 'Je bent mijn idool, jouw poster hangt op mijn kamer.' Net dát wil je niet op zo een moment, maar goed, ik ben er sterker uit gekomen."

Inmiddels lijkt Nilis wel van zijn verslaving af te zijn. "Sinds een paar jaar gaat alles weer goed. Ik amuseer mij. Ik volg nog meetings. En ik krijg veel steun van mijn omgeving en mijn verloofde.
Je denkt in het begin dat je het wel alleen kunt, maar dat is niet zo. Ik ben ok", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws