Deflandre blikt terug op ontslag bij Standard: 'Kan het niet begrijpen'

Deflandre blikt terug op ontslag bij Standard: 'Kan het niet begrijpen'

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 22:04za 23-10-2021 om 22:04

Standard voerde recent enkele grote wijzigingen door en nam afscheid van trainer Mbaye Leye. Ook assistenten Patrick Asselman en Eric Deflandre moesten vertrekken. Die laatste had een ontslag echter niet verwacht.

Deflandre was al sinds 2015 actief als assistent bij Standard, sinds 2012 was hij ook al actief als trainer bij de jeugd. Eerder deze maand kwam er uiteindelijk toch een einde aan de samenwerking met de Rouches. Een ontslag dat hem toch nog steeds dwars zit.

"Twee dagen na de match in Mechelen kreeg ik om 21u een berichtje van Alexandre Grosjean dat ik me de volgende ochtend om 8u30 à 9u moest melden op zijn bureau", begint Deflandre aan zijn verhaal bij Sudpresse. "Je moet geen genie zijn om te begrijpen dat je dan geen goed nieuws zal krijgen", geeft hij aan.

Dat hij moest vertrekken en geen andere job aangeboden kreeg, had Deflandre niet verwacht. "Ik kan niet begrijpen dat ze me helemaal niets voorstelden", aldus Deflandere. "Na tien jaar bij de club waarvan zeven jaar bij de A-kern. Ik had scoutingsopdrachten kunnen doen, wedstrijden van de jeugd bekijken, de trainer van de beloften bijstaan... Maar niets", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws