Schitterende start van KV Mechelen is niet genoeg tegen Zulte Waregem

23-10-2021 20:18
3

KV Mechelen en KV Oostende hebben voor een heerlijke wedstrijd gezorgd. KV Mechelen kwam al snel op een dubbele voorsprong tegen Zulte Waregem, maar gaf die nog uit handen. Het werd 2-2.

De neutrale supporter werd zaterdag geen seconde verveeld in de partij tussen KV Mechelen en Zulte Waregem. Zeker in de eerste helft niet, met twee ploegen die vol voor de overwinning gingen. In het openingskwartier wist KV Mechelen stevig te overtuigen en had het al een dubbele voorsprong vast.

Eerst via Hugo Cuypers, enkele minuten later via Sandy Walsh. Een stevige wake-upcall voor Zulte Waregem. Vooral Zinho Gano stond op en wist in de tiende minuut voor de aansluitingstreffer te zorgen. Net na het kwartier was het Abdoulaye Sissako die de gelijkmaker scoorde.

Een vurig openingskwartier in de partij, met twee ploegen die ook daarna naar een doelpunt bleven zoeken. Ze kregen daar ook genoeg kansen voor, maar de 2-2 bleef staan tot de rust.

Ook na de pauze bleven de twee ploegen vol voor de overwinning gaan en was het toch vooral KV Mechelen dat voor het meeste gevaar wist te zorgen. Aan de overzijde was er echter ook Gano, die een goede partij speelde en enkele malen voor de neus van Coucke tevoorschijn kwam.

KV Mechelen bleef zoeken naar die goal, al gaf het Zulte Waregem daardoor ook flink wat ruimte. Jean-Luc Dompé wist daarvan bijna te profiteren, Coucke hield zijn schot uit doel. Beide ploegen bleven mooi voetbal brengen, maar geen doelpunten. Het bleef 2-2.