Standard pakt punt op Cercle Brugge met dank aan Bodart

23-10-2021 18:07
11

Cercle Brugge en Standard hebben zaterdagnamiddag 1-1 gelijk gespeeld. Daarmee mogen de rouches tevreden zijn. Bodart redde enkele keren een punt.

Standard startte furieus. Na nauwelijks vier minuten scoorde Bastien de 0-1. Cercle reageerde even met Somers, maar over het algemeen bleef Standard het eerste kwartier baas. Net na dat kwartier schilderde Hotic de bal richting de kruising, Daland kon alleen voor doel de 1-1 binnentikken.

De wedstrijd werd bitsiger met strijd en wat kansen langs beide kanten. Zo hadden Dragus en Hotic de mogelijkheid op een nieuw doelpunt. Beide ploegen gingen met een gelijke stand naar de kleedkamer.

Tweede helft
In de tweede verzwakte het spel niet. Cercle Brugge en Standard bleven er voor gaan. Opnieuw stond Dragus aan het kanon, maar zijn schot werd afgeblokt. Ook Somers had een uitstekende kans net voor het uur, maar Bodart redde attent.

Ook de laatste minuten van de wedstrijd brachten de nodige spanning mee. Beide ploegen voelden dat er een driepunter in zat. Cercle Brugge joeg nog het meest, maar een prima Bodart hield een punt gretig vast.

Cercle mag zo mokken met een punt. Standard zal tevreden zijn, al schieten ze ook niet echt op.