Geen Southampton, maar PSV: Niet dat club uit Engeland me niet interesseerde

Geen Southampton, maar PSV: "Niet dat club uit Engeland me niet interesseerde"

Ibrahim Sangaré maakte in 2020 de weloverwogen keuze om van Toulouse naar PSV te vertrekken. Een aanbod van Premier League-club Southampton liet hij links liggen. De Ivoriaan voelt zich thuis in Eindhoven.

"Ik heb voor PSV gekozen omdat ik het interessant vond wat ze sportief van plan waren. Niet dat een club uit Engeland me op dat vlak niet interesseerde. Maar ik heb goed gekeken en zag dat PSV écht interesse in me had", zo vertelt Sangaré in gesprek met de NOS. De kou in Nederland neemt hij er voor lief bij. "Het hoort er nu eenmaal bij. Het is lastig om in de kou te spelen, maar je bent prof en je past je aan. En in Engeland is het weer niet beter, hoor."

In Eindhoven besteedt Sangaré veel tijd aan een van zijn favoriete hobby's. "Ik slaap graag en veel. Na de training, in mijn vrije tijd, zoek ik zo vaak mogelijk mijn bed op. Het is belangrijk om goed te kunnen herstellen", zo vertelt de middenvelder. "Ik voel me goed en ben bij PSV echt op mijn gemak. Misschien maak ik wel zoveel progressie omdat ik zoveel rust in mijn hoofd heb."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie