Torrente heeft nu al genoeg gezien bij Beerschot: Andere jongens de kans geven

Torrente heeft nu al genoeg gezien bij Beerschot: "Andere jongens de kans geven"

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 11:01za 23-10-2021 om 11:01

Als hekkensluiter afzakken naar RSC Anderlecht, het zou eigenlijk een logische nederlaag moeten opleveren, al weet je nooit hoe een koe een haas vangt. Javier Torrente, de trainer van K. Beerschot V.A., doet er alvast alles aan om de druk weg te houden van zijn selectie.

Hoewel Beerschot nog maar twee schamele puntjes wist te verzamelen tot dusver, vindt de Argentijnse coach niet dat het enkel kommer en kwel is op het Kiel. Zo trekt hij zich op aan "het laatste uur" tegen KV Mechelen en loopt het ook op training naar behoren, verzekert hij. "Het kan ook een voordeel zijn dat we niks te verliezen hebben", wikt en weegt Torrente het duel bij Anderlecht.

Hoe dan ook zal Torrente puzzelen in het Astridpark. Joren Dom keert terug, terwijl pechvogel Frederic Frans maandenlang in de lappenmand ligt na een letsel aan de achillespees. De wissels van Torrente blijven echter niet beperkt tot noodzakelijke ingrepen. "Ik overweeg ernstig om wat te sleutelen aan de veldbezetting en om enkele andere jongens een kans te geven", klinkt het. Zo zou Torrente overwegen om niet langer met vijf, maar met vier achterin aan te treden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zie jij Beerschot punten pakken bij Anderlecht?

Ja, de volle buit!
24%
Ja, eentje
24%
Nee, dat wordt niks
52%
(120 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws