Charleroi wint zonder problemen van Seraing, match stilgelegd door fans

22-10-2021 22:50 Laatste update: 23:12
2

Sporting Charleroi heeft met 1-3 op het veld van Seraing gewonnen. De wedstrijd werd even stilgelegd door ongeregeldheden van de fans.

Al in de eerste helft leek de wedstrijd gespeeld. In de beginfase was het Shamar Nicholson die de 0-1 kon maken en voor het halfuur maakte Gholizadeh al de 0-2. Er kwamen nog enkele kansen voor de Carolo’s, maar het derde doelpint kwam vlak na rust. Morioka kon zonder al te veel weerstand door de verdediging van Seraing slalommen en de 0-3 binnenleggen.

Vervolgens werd de wedstrijd stilgelegd na spreekkoren en bierdouches richting Charleroi-trainer Edward Still. Scheidsrechter Wesli De Cremer besloot de match tien minuten stil te leggen. Charleroi kwam niet meer in de problemen ondanks een opflakkering tien minuten voor tijd van Seraing. Een own goal van Knezevic zorgde echter enkel voor een eerredder.