Haaland raakt geblesseerd in Arena en mist zo goed als zeker tweede duel met Ajax

Haaland raakt geblesseerd in Arena en mist zo goed als zeker tweede duel met Ajax

22-10-2021 13:11
7

Groot nieuws uit Duitsland: Erling Haaland heeft op bezoek bij Ajax een nieuwe blessure opgelopen en ligt enkele weken uit de roulatie. De Noorse spits lijkt het tweede treffen met de Amsterdammers daardoor zo goed als zeker te moeten missen.

Op de persconferentie maakt Borussia Dortmund-trainer Marco Rose bekend dat Haaland een heupblessure heeft opgelopen in Amsterdam. De verwachting is dat de doelpuntenmaker enkele weken aan de kant staat bij Die Borussen.

Over anderhalve week kruisen Ajax en Dortmund voor de tweede keer de degens. Het lijkt er dus op dat de Duitsers het dan zonder hun sterspeler moeten stellen. Dat is een adelating voor Dortmund, dat van Ajax moet winnen om zicht te houden op de groepswinst in de Champions League.

Ook voor Haaland is zijn blessure zuur. De international was namelijk net hersteld van een dijbeenblessure, waarmee hij enkele weken langs de kant stond. De wedstrijd tegen Ajax was zijn tweede optreden sinds zijn herstel.

Haaland reageert kort op social media op zijn blessure. 'Het is tijd om me te focussen op mijn herstel. Ik zal sterker terugkomen', schrijft de talentvolle aanvalsleider op Twitter.