Messoudi maakt zich zorgen om Beerschot: Wat als ze degraderen?

Messoudi maakt zich zorgen om Beerschot: "Wat als ze degraderen?"

22-10-2021 12:30
2

Beerschot moet dringend op zoek gaan naar punten. De 2 op 33 was duidelijk niet ingecalculeerd. Mo Messoudi vraagt zich zelfs af wat een degradatie betekent voor de toekomst van de club. 

"Beerschot moet al geschiedenis schrijven als het zich nog wil redden", klinkt het in Gazet Van Antwerpen"Ik vraag me intussen af of er wordt nagedacht over een worstcasescenario. Wat als Beerschot degradeert? Is er een plan voor volgend seizoen? De bestuurders hullen zich in stilzwijgen. Dat frustreert de supporters mateloos."

Het bestuur communiceert opvallend zelden. "Er zou een nieuw stadion en een nieuw oefencomplex komen, maar daarrond blijft het nu heel stil. Da's misschien nog wel de grootste vrees voor de fans: komt het voortbestaan van de club in gevaar als Beerschot degradeert? Hoog tijd dat er iemand tekst en uitleg komt geven, want de Beerschotsupporters hebben slechte herinneringen aan dit soort situaties."

Beerschot AC ging in 2013 nog failliet, maar na een fusie met KFCO Wilrijk werd de club gered. Sinds 2018 is Beerschot in handen van de schatrijke Saoedische prins Abdullah bin Musaid.