Cools (ex-Anderlecht): Hopelijk krijg ik ooit een kans in België

Cools (ex-Anderlecht): "Hopelijk krijg ik ooit een kans in België"

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 12:00vr 22-10-2021 om 12:00

De namen van Eden Hazard een Kevin De Bruyne kent iedereen, maar ook heel wat minder bekende Belgen proberen te slagen in het buitenland. Kobe Cools brak niet door bij Anderlecht, maar wil nu kampioen worden in... Luxemburg.

Cools trok twee jaar geleden naar Dudelange, één van de grootste clubs in Luxemburg. "Ik weet dat er enorm wordt neergekeken op het niveau van de Luxemburgse competitie, maar volgens mij is dat onterecht. Twee jaar geleden hebben we vier punten gepakt in de groepsfase van de Europa League. We verloren twee keer van Sevilla. Tegen APOEL Nicosia en Qarabag werden we absoluut niet weggespeeld, integendeel."

Ondanks het succes zegt Cools geen nee tegen een terugkeer naar België. "Of ik ooit terug dichter bij huis wil voetballen? Uiteraard. Ik heb niet het gevoel dat de clubs in België mij al vergeten zijn. Hopelijk krijg ik ooit de kans om mij te bewijzen op het hoogste niveau in België.

Na negen speeldagen staat Dudelange aan kop in de competitie met een 20 op 27. Het heeft één punt voorsprong op eerste achtervolger UNA Strassen.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws