Breaking news

'Cercle Brugge heeft trainer beet en stelt Antwerp-bekende voor'

OH Leuven zet nieuw jeugdproject op poten: ‘Een exclusieve groep spelers'

OH Leuven zet nieuw jeugdproject op poten: ‘Een exclusieve groep spelers'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 20:00vr 22-10-2021 om 20:00

OH Leuven zet stevig in op zijn jeugdacademie. De volgende stap in dat proces is een gloednieuw Project: OH Leuven Potentials. Daarin krijgen de meest veelbelovende spelers een speciaal programma voorgeschoteld.  

Dat nieuws maakt de club op zijn eigen kanalen bekend. OH Leuven zal een beperkt aantal spelers van de U15 tot de U21 selecteren om deel uit te maken van het exclusieve programma. De spelers worden geselecteerd op basis van voetbalpotentieel maar ook op mentaliteit en de wil om beter te worden.

De geselecteerde spelers worden aan een speciaal programma onderworpen. Zo zullen er verschillende uitdagingen worden voorzien die de groep als leermoment moet beschouwen. De bedoeling is om de spelers stap per stap te begeleiden naar het eerste elftal. Elke zes weken wordt er een evaluatie gemaakt en kan de groep worden herbekeken.

Spelers die dus niet bij de eerste selectie zitten hoeven dan ook niet te wanhopen. De club benadrukt dat de overige spelers nauw betrokken blijven en kans maken om later aan te sluiten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws