Die zware nederlaag in Anderlecht heeft ons wakker geschud

"Die zware nederlaag in Anderlecht heeft ons wakker geschud"

22-10-2021 10:45

KV Mechelen is bezig aan een uitstekende reeks met 12 op 12. Weinig fans hadden dat verwacht na de 7-2 pandoering op Anderlecht. Volgens Sandy Walsh was dat misschien wel een geluk bij een ongeluk. 

"Die zware nederlaag in Anderlecht heeft ons wakker geschud", aldus Walsh bij Het Laatste Nieuws. "We zijn zelfkritisch en kritisch naar elkaar geweest. We beseften dat het niet allemaal mooi moest zijn om resultaten te halen. We staan goed als blok nu, we zijn volwassener. Dat bleek ook in Beerschot."

Met Zulte Waregem, KV Oostende en STVV volgen nu drie haalbare tegenstanders. "Onze reeks mag nu niet stoppen", benadrukt Walsh. "Die ploegen staan onder ons in de stand, maar het wordt niet makkelijk, hoor. We gaan er alles aan doen om te winnen, te beginnen tegen Zulte Waregem voor onze eigen fans. Ik hoop dat het zaterdag een gekkenhuis wordt."

KV Mechelen staat door die goede reeks nu op een vijfde plaats in het klassement. Bovendien hield het in de laatste vier wedstrijden drie keer de clean sheet.