Breaking news

Boze Genk-fans bekogelen supportersbus Club Brugge, ramen moeten eraan geloven

Heynen (KRC Genk) spreekt duidelijke taal: “Dan loop je achter de feiten aan”

Heynen (KRC Genk) spreekt duidelijke taal: “Dan loop je achter de feiten aan”

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 09:45vr 22-10-2021 om 09:45

 KRC Genk verloor met 3-0 op het veld van West Ham United in de Europa League. Bryan Heynen reageerde na afloop tegenover Sporza en sprak duidelijke taal.

De tegendoelpunten op stilstaande fases lopen de spuigaten uit. “Het wordt iets te veel van het goede, die tegendoelpunten op stilstaande fases. West Ham heeft het ons moeilijk gemaakt en wij zijn nooit echt in ons spel gekomen. Enkel op het einde wat, toen West Ham terugzakte. Er lagen mogelijkheden, maar we waren te traag in de opbouw en kozen te vaak voor de lange bal.”

Ook de duelkracht ontbrak volgens Heynen. “We wonnen ook geen duels en dan loop je achter de feiten aan. Er waren kleine kansen, maar toen waren we niet scherp genoeg. We pakken ook te makkelijk tegengoals. Wij staan niet te bibberen bij een corner, wij willen ook het duel aangaan en de bal wegwerken.”

Nu zal KRC Genk moete bezinnen om het tij te keren. “Maar de ballen vallen momenteel niet in ons voordeel. Wat we daaraan moeten doen, moeten we in de kleedkamer bespreken. We moeten daar niet te fel in blijven hangen, het moet geen eigen leven gaan leiden.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws