UPDATE: Lukaku revalideert en telt al af naar comeback bij Chelsea

UPDATE: Lukaku revalideert en telt al af naar comeback bij Chelsea

22-10-2021 08:28 Laatste update: 25-10-2021 14:44
7

Romelu Lukaku (Chelsea) moest in de Champions League na twintig minuten naar de kant tegen Malmo na een stevige tackle van ex-KAA Gent-speler Lasse Nielsen.

Volgens Het Laatste Nieuws vreest Chelsea een lange afwezigheid van de Rode Duivel. Er moet nog meer duidelijkheid komen over de enkelblessure, maar een afwezigheid van minstens twee tot drie weken wordt alvast gevreesd.

Lukaku onderging al een eerste scan, maar door de zwelling zijn bijkomende tests nodig. De makelaar van Lukaku, Federico Pastorello, kwam eerder al met positief nieuws: “Romelu zal sneller terugkeren dan verwacht”, klonk het.

Update: Thomas Tuchel gaf een korte update over de blessure van Romelu Lukaku. Volgens de coach van Chelsea zal de Rode Duivel de komende twee wedstrijden tegen Norwich en Southampton missen. “Daarna zien we wel”, citeert Het Laatste Nieuws Tuchel. “Net als Timo Werner wordt Lukaku intens behandeld.”

Update: Romelu Lukaku is momenteel aan het herstellen van een blessure. Het is nog niet duidelijk wanneer de Rode Duivel terug is, maar de aanvaller telt alvast af. Op een Instagrampost is Lukaku te zien op de massagetafel. Lukaku heeft een persoonlijke kinesist die hem ook thuis voorziet van extra oefeningen. Zijn ligamenten zouden overigens niet ernstig geraakt zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku (@romelulukaku)