Breaking news

'Cercle Brugge heeft nieuwe trainer beet, Oostenrijker Thalhammer op komst'

Priske is trots op prestatie Antwerp: “Het gevoel dat er nog meer mogelijk was

Priske is trots op prestatie Antwerp: “Het gevoel dat er nog meer mogelijk was"

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 07:50vr 22-10-2021 om 07:50

Royal Antwerp FC speelde 2-2 gelijk tegen Fenerbahçe in de Europa League. Het eerste puntje van The Great Old is zo een feit en coach Brian Priske reageerde na afloop tevreden tegenover Sporza.

Antwerp kwam op voorsprong en vervolgens op achterstand. "Ik ben trots op mijn team. De tweede helft was heel goed, zeker als je aan de rust 2-1 achter staat. Je moet karakter tonen om terug te keren van een achterstand. Ik ben trots op iedereen."

Toch zag Priske dat er ook een driepunter in zat. "Ik had het gevoel dat er wel nog meer mogelijk was. De drie punten waren mogelijk vanavond. We leden misschien net wat te veel balverlies en op dit niveau mag je die fouten niet maken."

Antwerp zit nu wel in moeilijke papieren. "Het is jammer dat we nu met 1 op 9 staan. De tegenstand in deze groep is sterk, het ligt dicht bij elkaar allemaal. Maar dat is voetbal, we gaan er nu alles aan doen om nog punten te sprokkelen. We willen in januari nog Europees spelen, dat is moeilijk, maar we gaan er alles aan doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws