Doelpuntenfestijn in Praag: Denayer en co boeken stevige comeback

21-10-2021 23:20 Laatste update: 22-10-2021 07:32

Jason Denayer speelde donderdagavond met Lyon in de Europa League op het veld van Sparta Praag. Lyon won uiteindelijk met 3-4 na een comeback met tien man.

Na net geen twintig minuten stonden Denayer en zijn ploeggenoten al 2-0 achter. Vlak voor rust maakte Toko Ekambi de aansluitingstreffer voor Lyon. Doelpunten voor Aouar en Paqueta zetten Lyon in de tweede helft voor het eerst op voorsprong. Na 74 minuten moest Lyon met tien verder na rood voor Malo Gusto.

In minuut 88 scoorde Toko Ekambi de verlossende 2-4 voor Lyon. Zes minuten in de extra tijd lukte Sparta Praag nog een derde doelpunt, maar het was Lyon dat na een doelpuntrijke wedstrijd de drie punten mee naar huis neemt.

Door de overwinning reden Jason Denayer en co tot nog toe een foutloos parcours in de Europa League. Het staat het met negen op negen bovenaan Groep A op vijf punten van eerste achtervolger Sparta Praag.