Red Flames verpletteren Kosovo en worden leider in kwalificatiegroep

21-10-2021 21:55

Donderdagavond speelden de Red Flames hun derde kwalificatiewedstrijd voor de wereldbeker in 2023. De Belgische dames wonnen met klinkende 7-0-cijfers van Kosovo.

Janice Cayman dirigeerde België met een goal en twee assists voor de rust naar een meer dan comfortabele 5-0 voorsprong. Nu de rust werd het gaspedaal minder ingedrukt en maakte Tessa Wullaert er met twee goals nog 7-0 van.

Door die overwinning klimt België naar de leidersplaats in Groep F. Het telt na twee overwinningen en een gelijkspel even veel punten als Noorwegen, maar heeft door de overwinning tegen Kosovo het beste doelpuntensaldo. Op dinsdag 26 oktober spelen de Red Flames in Noorwegen hun vierde duel. De inzet: de leidersplaats in de groep.