'Club Brugge richt het vizier opnieuw op oude bekende Collado (Barcelona)'

'Club Brugge richt het vizier opnieuw op oude bekende Collado (Barcelona)'

21-10-2021 17:30
12

Club Brugge haalde deze zomer flink wat nieuwe aanwinsten in huis en zocht naar versterking voor het zware seizoen. De kans bestaat echter dat het ook in januari de transfermarkt weer opgaat. Het denkt daarvoor aan Alex Collado.

De Spanjaard van FC Barcelona werd afgelopen zomer al gelinkt aan Blauw-Zwart, maar tot een transfer kwam het toen niet. Volgens Mundo Deportivo zal Club Brugge deze winter opnieuw een poging wagen om Collado naar België te halen.

De 22-jarige middenvelder besloot deze zomer om bij Barcelona te blijven, maar dat bleek de foute keuze geweest te zijn. Hij werd niet geregistreerd voor de A- en B-ploeg, waardoor Collado nu geen wedstrijden mag spelen voor Barcelona. Komende winter moet er dus een oplossing komen voor hem.

Club Brugge is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Sheffield United, Real Betis, Almeria, Parma en FC Kopenhagen werden al gelinkt aan Collado. Opvallend wordt ook FC Andorra genoemd, een derdeklasser die momenteel in handen is van Barcelona-verdediger Gerard Piqué.