'Dessers weer naar de Feyenoord-bank verwezen door terugkeer Sinisterra'

'Dessers weer naar de Feyenoord-bank verwezen door terugkeer Sinisterra'

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 16:45do 21-10-2021 om 16:45

Cyriel Dessers blijft het moeilijk hebben om helemaal te overtuigen bij Feyenoord. De Nigeriaanse spits raakt nu ook zijn basisplek opnieuw kwijt bij de Nederlandse topclub. Luis Sinisterra keert terug in de basis bij Feyenoord. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. 

De Colombiaanse aanvaller moest afgelopen weekend nog verstek laten gaan voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-2). Sinisterra, in het verleden nog gelinkt aan Club Brugge.  moest nog op donderdagavond een interland spelen en was daarna te laat terug om onderdeel uit te kunnen maken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. Daardoor werd Bryan Linssen naar links gehaald en stond Cyriel Dessers in de spits, maar nu is alles weer bij het oude.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat de vleugelaanvaller terug is en Linssen in de punt staat. Voor Dessers dus weer een plekje op de bank. De aanvaller wist in het duel tegen RKC Waalwijk ook amper indruk te maken. Hij kreeg enkele goede kansen om Feyenoord de overwinning te schenken, maar wist niet te scoren. Dat leverde hem ook flink wat kritiek op van de Feyenoord-fans.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws