Gent trekt naar Servië voor topduel: Daar lig ik nu niet wakker van

Gent trekt naar Servië voor topduel: "Daar lig ik nu niet wakker van"

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 15:00do 21-10-2021 om 15:00

In de vaderlandse competitie loopt het voorlopig nog stroef bij KAA Gent, in Europa doen de Oost-Vlamingen het wel uitstekend. Hein Vanhaezebrouck wil de goede Europese lijn doortrekken tegen het Servische FK partizan.

Na twee speeldagen in de Conference League staat Gent gedeeld aan kop in zijn groep met het maximum van de punten. Donderdagavond volgt de eerste echte test, Gent trekt namelijk naar Servië om medekoploper Partizan partij te geven. Geen makkelijke opdracht, Vanhaezebrouck trekt echter met ambitie naar het Europese duel.

"We willen over twee wedstrijden heen beter doen dan hen, dat is de bedoeling", citeert Het Laatste Nieuws de coach van Gent. "Zowel wij als Partizan zouden onze plaats hebben gehad in de Europa League, het wordt dus een wedstrijd op het scherp van de snee. Maar we gaan voor een goed resultaat."

Een goed resultaat zou ook de Europese coëfficiënt van ons land een extra duwtje in de rug geven. "Dat is waar, maar daar lig ik nu niet wakker van. Ik denk dat Gent de voorbije jaren al vaak zijn steentje heeft bijgedragen. Op dat vlak zijn we nog altijd de tweede van België. We gaan dat proberen te bevestigen", aldus Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws