Goots over opstelling van Antwerp: Zou er alvast niet van schrikken

Goots over opstelling van Antwerp: "Zou er alvast niet van schrikken"

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 12:45do 21-10-2021 om 12:45

Antwerp moet donderdagavond vol aan de bak tegen Fenerbahçe. Na een 0 op 6 in de Europa League moeten de meubelen gered worden. Volgens Patrick Goots ligt de sleutel bij spitsen Michael Frey en Mbwana Samatta. 

Beide spelers zaten ooit bij Fenerbahçe, maar konden het daar niet waarmaken. "Dat zij het niet hebben gemaakt bij Fenerbahçe is toch frappant. Ze zullen erop gebrand zijn om aan de Turkse clubleiding en de supporters te bewijzen dat ze verkeerd waren. Zeker Frey zal, als Belgisch topschutter, willen tonen dat hij het ook in Europa kan waarmaken", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen.

De vraag is nu of coach Brian Priske met beide spitsen gaat starten. "Ik zou er alleszins niet van schrikken dat hij opnieuw voor dit duo kiest. Het is een combinatie die wel kan werken. Want laten we eerlijk zijn: we kijken altijd naar de verdediging die voorlopig niet op punt staat, maar ook voorin is de ideale combinatie nog niet gevonden."

Antwerp slikte vorige zaterdag een pijnlijke nederlaag tegen Zulte Waregem. Het moet de koppositie voorlopig laten aan Union en Club Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws