Deschacht heeft raad voor Club Brugge na Man City: “Ik zou ervan genieten”

Deschacht heeft raad voor Club Brugge na Man City: “Ik zou ervan genieten”

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 07:20do 21-10-2021 om 07:20

Club Brugge kreeg in eigen huis een pandoering van jewelste tegen Manchester City. Olivier Deschacht maakte het in het verleden bij RSC Anderlecht ook mee. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft hij Philippe Clement en co raad.

"Ik zou ervan genieten, als een mooie herinnering. Want je hebt tegen misschien de beste ploeg van de wereld gespeeld. Dit is iets om na te vertellen. Al die gasten hebben gewoon meer aangeboren talent en klasse. Daarom zijn ze zoveel waard, verdienen ze zoveel en spelen ze bij City. Bij al die City-spelers gaat het sneller."

Deschacht keek met open ogen naar de eerste goal: "Zoiets zie ik niet in België: die pass, loopactie, balaanname, rust voor doel en dan de bal door de benen van Mignolet spelen... City heeft het niveau dat elke speler wil bereiken, maar dat de meeste spelers nooit zullen bereiken. Maar daar hoef je niet gefrustreerd over, of jaloers op, te zijn."

De campagne gaat nog steeds goed, vindt Deschacht. "Je staat even met de voeten op de grond, maar de match tegen City moeten ze nu rap vergeten. Ik zou die match niet tot het oneindige analyseren. Geef drie plezante trainingen om het vertrouwen op te krikken. De CL-campagne is ook nog niet verloren. Tweede eindigen in die groep vind ik onrealistisch, maar derde kan wel als je goed presteert tegen Leipzig. En als je dan zo overwintert, is de campagne geslaagd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Deschacht hier gelijk?

Ja
94%
Nee
6%
(113 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws