Vier (!) doelpunten van Daka bezorgen Tielemans en co een comeback-zege

20-10-2021 18:45 Laatste update: 18:44

Woensdagavond speelde het Leicester City van Youri Tielemans en Timothy Castagne tegen Spartak Moskou in de Europa League. Ondanks een 2-0-achterstand, wisten de Foxes nog met 3-4 te winnen. Dat hebben ze vooral te danken aan Patson Daka, die alle doelpunten van Leicester maakte.

In Moskou ging Leicester op zoek naar haar eerste driepunter in deze Europa League-campagne. Na 44 minuten leek de winst echter heel ver weg, want toen stond het 2-0 voor Spartak. Die scheve situatie trok Leicester helemaal recht. Patson Daka vond vier keer de weg naar het doel. Voor de 2-3 kwam de assist van Your Tielemans.

Tielemans werd na 65 minuten gewisseld en Timothy Castagne kwam niet in actie. Door die overwinning springt Leicester over Spartak Moskou naar plaats twee in Groep C. In diezelfde groep komt Dries Mertens donderdag nog uit tegen Legia Warschau. Een overwinning voor Napoli lijkt broodnodig gezien de 0 op 6 na de eerste twee wedstrijden.