Fabrizio Romano haakt in op Times-nieuws: 'Newcastle in gesprek met kandidaat'

Fabrizio Romano haakt in op Times-nieuws: 'Newcastle in gesprek met kandidaat'

Gepubliceerd: woensdag 20 oktober 2021 om 14:20wo 20-10-2021 om 14:20

Nu het doek definitief is gevallen voor Steve Bruce, kan het speculeren over zijn opvolging beginnen. Transferspecialist Fabrizio Romano weet te melden dat The Magpies vóór het ontslag van de ervaren manager al met Paulo Fonseca hebben gesproken.

De 48-jarige Portugees was de voorbije twee seizoenen de trainer van AS Roma, maar werd bedankt voor bewezen diensten en opgevolgd door landgenoot José Mourinho. Volgens Romano heeft Newcastle United hem 'een paar dagen geleden' al benaderd. De Zwitser Lucien Favre – tot eind 2020 werkzaam bij Borussia Dortmund, sindsdien clubloos – is ook een kandidaat, maar zit nog in de wachtkamer, klinkt het.

Kwaliteitskrant The Times pakte eerder deze week al uit met de topkandidaten op het lijstje van Newcastle United: Roberto Martínez (bondscoach van België), Steven Gerrard (Rangers FC) en Unai Emery (Villarreal). De huidige nummer negentien van de Premier League is onlangs overgenomen door een Saudisch consortium en geldt nu als de rijkste club ter wereld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws