Guardiola bedankt 'spion' Kompany: Vinnie heeft me enkele goeie tips gegeven

Guardiola bedankt 'spion' Kompany: "Vinnie heeft me enkele goeie tips gegeven"

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 22:01di 19-10-2021 om 22:01

Laatste update: dinsdag 19 oktober 2021 om 22:11di 19-10-2021 om 22:11

Club Brugge heeft geen nieuw stuntwerk kunnen afleveren in de Champions League. Na twee fraaie prestaties zette de komst van Manchester City de Belgische landskampioen weer met de voetjes op de grond: 1-5. Pep Guardiola vindt niet dat Club zich hoeft te schamen: zijn eigen team speelde simpelweg geweldig.

Het tactische meesterbrein van Man City haalde zelfs de allergrootste superlatieven boven. "Dit was één van onze beste Europese prestaties", wond hij er geen doekjes om op zijn persconferentie achter. Toch zat Guardiola ook al meteen met de terugwedstrijd in het Etihad Stadium in zijn hoofd. Daar verwacht hij een ander duel. "Club zal in zijn eer gekrenkt zijn. Ik ben er zeker van dat Philippe Clement tegen dan een paar aanpassingen kan doen", is Guardiola nu al op zijn hoede.

Op eigen initiatief deelde Guardiola ook graag een 'geheimpje' met de rest van de perszaal. "Voor de match heb ik met Vinnie gebeld", verwijst hij uiteraard naar Vincent Kompany, jarenlang aanvoerder bij City. "Hij heeft me enkele goeie tips gegeven over Club." Of Man City die écht nodig gehad heeft om Club te vloeren, is nog maar de vraag, maar het kan maar van pas komen, moet Guardiola gedacht hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws