Jorgacevic geeft KAA Gent raad voor Conference League: “Geen stabiele factor

Jorgacevic geeft KAA Gent raad voor Conference League: “Geen stabiele factor"

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 16:46di 19-10-2021 om 16:46

KAA Gent neemt het in de Conference League op tegen Partizan. Voormalige doelman Bojan Jorgacevic kent de Servische topclub en geeft de Buffalo’s raad.

Jorgacevic duidt tegenover Het Nieuwsblad de zwakte van Partizan aan. “Eigenlijk liggen de beste kansen op succes voor Gent op de flanken. Vooral Miljkovic is geen stabiele factor in het Partizan-geheel. Defensief is hij heel onzeker als er een snelle opponent tegenover hem staat.”

De flanken zijn niet de sterkte van de Serviërs. “Op die flank heb je ook Markovic, die amper defensief werk opknapt. Dus als Gent daar iets weet te creëren, zit er zeker muziek in. Op links levert Urosevic veel flankvoorzetten af, maar die zijn niet altijd even nauwkeurig. En hij laat heel veel ruimte in zijn rug.”

Partizan wil Europees overwinteren. “Ze willen vooral dolgraag Europees voetballen, voor hen maakt het niet uit of dit in de Europa League of deze ­gloednieuwe Conference ­League is. Overwinteren is het eerste doel, want zeker voor de fans is het van belang dat ze telkens weer een sterke ­Europese campagne afwerken.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws