KV Mechelen maakt indruk: “Ik zie ze ook meestrijden voor Champions Play-Offs”

KV Mechelen maakt indruk: “Ik zie ze ook meestrijden voor Champions Play-Offs”

19-10-2021 15:10
6

KV Mechelen is sterk bezig en Mo Messoudi ziet Malinwa dit seizoen hoog eindigen. Top acht is de ambitie, maar de analist denkt dat Wouter Vrancken en co ook kunnen meestrijden voor de top 4.

Messoudi vindt dat KV Mechelen mee kan strijden voor de Champions Play-Offs. “Die top acht is voor mij een zekerheid. Als ze geen gekke dingen doen, zie ik ze daar niet meer uit vallen. Als het een beetje meezit met blessures en resultaten van de andere ploegen, dan zie ik KV ook tot op het einde meestrijden voor de top vier en deelname aan de Champions Play-offs. Dit seizoen lijkt me de uitgelezen kans voor een uitschieter”, citeert Gazet van Antwerpen.

De overige kandidaten voor de top vier zijn op de sukkel. “Standard en KAA Gent zijn wat aan het sukkelen en ook bij Anderlecht en Genk is de regelmaat zoek. Het zou me echt niet verbazen als we dit seizoen een verrassende naam zien opduiken in de Champions Play-offs. KV Mechelen en Union zie ik op dit moment als kanshebbers. Club Brugge, Antwerp en Genk zullen er wel bij zijn, maar voor de vierde plaats verwacht ik nog een interessante strijd.”